Ce este GEBOL?

Stiri

  • Alaturati-va, unrmatoarea intalnire de proiect va avea loc in Republica Ceha, intre 12 – 13 Aprilie. Programul intalnirii va fi disponibil in curand.
  • Ne puteti vizita intre 14–18 Februarie la evenimentul de marca in sectorul educational, DIDACTA 2012, Hanovra, Germania.

Ce inseamna GEBOL?

GEBOL este o abreviere pentru Getting European Business Online. Conceptul a fost transferat de la “The Getting British Business On-line” al Google UK si calificarile nationale vocationale ITQ and The ITQ– din Consiliul Britanic al Sectorului Competetente, ref la Cadrul European al calificarilor.

Scopurile proiectului:

  • Cresterea numarului de afaceti in tarile partenere care isi pot crea si mentine propriile site-uri web.
  • Promovarea calificarilor profesionale adaptate la ECVET, abilitatilor de creare si mentinere a paginii web a unei afaceri

Sfat

Cum sa construiesti o pagina web folosind siteuri Google

Acest tutorial este creat pentru a ilustra cum poate fi realizat un website folosind site-uri Google. Cu acest ghid simplu dar cuprinzator se poate realiza foarte repede un website. Folosirea template-urilor site-urilor Google ajuta la grabirea procesului dar fiecare este capabil sa editeze dupa propriile preferinte.

Acest set de Cum sa, ajuta activitatile legate de Criteriile de Evaluare pentru INGOT unitati Web Site software in cursul ITQ din scoli.Pentru nivelul 1 (Silver) evaluatorii vor trebui sa ofere ajutor su suport continuu. Pentru nivelul 2, cursantii ar trebui sa fie capabili sa treaca prin aceasta la nivel suficient si s fie capabili sa produca website-uri care sa functioneaza. O idee ar fi sa ajute o afacere mica locala sa isi creeze o pagina web sau sa isi imbunatateasca pagina deja existenta ca parte a experientei de lucru. O alta idee ar fi realizarea unei pagini web pentru o scoala sau un club.

Topics:

  1. How to create Google mail account
  2. How to plan a website using Google Sites
  3. How to start on building your new website: (using a blank page)
  4. How to start on building your new website: (using a template)

more…