Projecten

Hieronder zijn een aantal printscreens van websites weergegeven met daarbij een korte omschrijving. Deze websites zijn ontwikkeld binnen het GEBOL project. Onder elke website is ook een link naar de case study weergegeven. De case studies (in het Engels beschreven i.v.m. internationaal karakter van het GEBOL project) bieden een beschrijving van de inhoud van de websites (incl. de werkwijze en het doel van de website, het proces van de ontwikkeling en de beoordeling van de docent). Op dit moment wordt binnen het project nog aan meer websites gewerkt. Houd de GEBOL website dus in de gaten!

Inceptio – Is een zogenaamd studentenbedrijf van het ROC Zeeland wat gerund wordt door studenten onder leiding van een manager uit het bedrijfsleven. Inceptio voert opdrachten uit voor het bedrijfsleven, overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen. In dit studentenbedrijf lopen meerdere studenten stage van administratieve tot commerciële studierichtingen.

Case study Inceptio

BIEB – Is een Burger Initiatief Eigen Bouw en is een initiatiefgroep die in overleg met de dorpsraad van het dorp Burgh-Haamstede starters op de woningmarkt een kans gunnen. Starters kunnen via deze website informatie verzamelen, op de hoogte blijven van het project en zich inschrijven.

Case study BIEB

Mooi en Zo – Was een schoonheidssalon voor onder andere gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure. Mooi en Zo was een relatief jonge onderneming en heeft de economische crisis helaas niet overleefd.

Case study Mooi en Zo

2ndlifelabel – Is een webwinkel waarbij tweedehands merkkleding wordt ingekocht en verkocht via het internet. Er is zowel voor vrouwen als mannen kleding beschikbaar en via deze webwinkel kun je de kleding bekijken doormiddel van verschillende foto’s per kledingstuk en kleding bestelling via de website.

Case study 2ndlifelabel

Atmana – Is een adviesbureau, gespecialiseerd in bouwkundig advieswerk. Atmana adviseert over de mogelijkheden voor de uitbreiding of andere aanpassingen in woningen, vakantiehuizen, kantoren, loodsen etc. Naast bouwkundig advies, biedt Atmana ook expertise bij het selecteren van een aannemer en het aanvragen van offertes.

Case study Atmana

Banjou Burght – Is een hondenkennel waar wordt gefokt met witte herders. Banjou Burght is een jong bedrijf dat vol enthousiasme wordt gerund door een moeder en een dochter. Naast het fokken van herders worden vanuit Banjou Burght ook hondenshows gelopen.

Case study Banjou Burght

DFS – Is een sportvereniging gevestigd in Burgh-Haamstede.

Case study DFS

FC De Westhoek –  Is een samenwerkingsverband van 3 verenigingen om het juniorenvoetbal in de westhoek van Schouwen-Duiveland nu en in de toekomst te kunnen garanderen.

Case study FC De Westhoek

Stichting Kenniscentrum Pro Work – Is een stichting en kenniscentrum gericht op innovaties in het beroepsonderwijs en de loopbaanontwikkeling. De Stichting richt zich op medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt bij wie een behoefte bestaat aan opleiding(en) en begeleiding. Pro Work is zowel actief op nationaal als internationaal gebied.

Case study Pro Work

BB Case – Is een organisatie bestaande uit een event management gedeelte en een muziek band. Beide worden ze gerund door een ZZP-er en voor beide gedeelten is een apart deel gemaakt op één website.

Case study BB Case

Stichting Renesse – Is een stichting die zich inzet voor allerlei zaken die te maken hebben met het Zeeuwse dorp Renesse en omgeving. Van de winkelorganisatie in het dorp, tot de kunstroute en een archief met nieuwsbrieven.

Case study Stichting Renesse

Klein Zelandia – Is een Monumentale accommodatie in Zeeland en kan verhuurd worden voor familieweekenden, reünies en andere gelegenheden.

Case study Klein Zelandia